ePorezi

Novi pametan sistem pokretanja i upravljanja mikro i malim biznisom.
Bez ikakvih problema.

ePorezi su ključno rešenje u smislu osnivanja i podrške u poslovanju kompanije nezavisne od fizičke lokacije. Bavimo se uspostavljanjem poslovanja, podrške u poslovanju, računovodstvom, porezima, usklađenošću poslovanja sa regulativom i sve to na jednom mestu.

Podržano od Vlade Republike Srbije

Lična karta ili pametna ID kartica sa kvalifikovanim elektronskim sertifikatom ovlašćenih sertifikacionih tela koja pruža digitalnu identifikaciju i autentifikaciju.

Partnerstvo sa bankama & pružaocima usluga plaćanja

Bezbedno online bankarstvo sa multivalutnom podrškom u saradnji sa poslovnim bankama.

Ovlašćenje u skladu sa zakonom

Key4S ima registrovanu delatnost pružanja konsultantskih i knjigovodstvenih usluga.

Šta naši klijenti kažu?

Miloš

Srbija


Preduzetnik

Nešto manje od mesec dana koristimo ePoreze i vrlo smo zadovoljni. Lako je za upotrebu, ne oduzima mnogo vremena, svi izveštaji su na jednom mestu.

Ivana

Srbija


direktor i vlasnik firme

Od kada koristim ePoreze, mogu da upravljam svojim poslovanjem s bilo kog mesta, ne moram da sedim u kancelariji, a to mi veoma znači jer sam većinu radnog vremena na terenu.

Bojan

Srbija


Preduzetnik

Konačno sam se oslobodio gomile papira. Sve fakture, plaćanja, porezi, knjigovodstveni izveštaji su mi tu na jednom mestu i dovoljan je jedan klik i sve završim.

eRegistracija kompanije u Srbiji

Jednostavna registracija i potpuna administracija.
Online.
 • Registracija kompanije online
  ePorezi Vam omogućavaju da registrujete vašu kompaniju u Agenciji za privredne registre, otvorite poslovne račune u bankama i dostavite potrebnu dokumentaciju institucijama iz svoje kancelarije.
 • Optimalna poslovna struktura
  ePorezi će vam omogućiti da se odlučite za najoptimalniju poslovnu strukturu koja odgovara vašim potrebama i optimizuje proces poslovanja i efikasnost kompanije.
 • Daljinska administracija
  ePorezi isporučuje sve alate i usluge potrebne za pristup i daljinsko upravljanje vašim poslovanjem. Mi to radimo na siguran, ekonomičan i jednostavan način.

eKnjigovodstvo i porezi

Složenost je jednostavna. Bez papirologije.
 • Knjigovodstvo je jednostavno
  ePorezi predstavlja jednostavno i besprekorno računovodstveno rešenje koje omogućava da se fokusirate na upravljanje poslovanjem.
 • Pravični i jednostavni porezi
  ePorezi će pojednostaviti pristup poreskom sistemu, učiniti ga pravičnim, omogućiti optimizaciju poslovanja i povećanje prihoda.
 • Bezbedno online poslovanje
  ePorezi će omogućiti da uživate u pouzdanom online upravljanju poslovanjem kompanije.
 • Potpuno funkcionalan sistem
  ePorezi omogućavaju potpuno funkcionalnu i jednostavnu razmenu dokumentacije sa knjigovodstvenom agencijom.
 • Usklađeno sa standardima i propisima
  ePorezi omogućavaju da dobijete knjigovodstvene usluge prema važećim međunarodnim standardima i lokalnim propisima.
 • Podrška i integracija
  ePorezi omogućavaju podršku i integraciju za elektronsko poslovanje sa državnim institucijama, poslovnim bankama i sistemima za elektronsko plaćanje.

eSavetovanje

Naši saveti i podrška čine vaše poslovanje boljim.
 • Rešavanje tekućih poslovnih problema
  ePorezi pružaju savete, daju podršku u rešavanju poslovnih problema i omogućavaju jednostavnije upravljanje poslovanjem iz kancelarije.
 • Poslovanje je jednostavno
  ePorezi uključuju usluge eSavetovanja u cilju optimizacije i unapređenja poslovanja, kao i podršku u postupcima pred institucijama.

All-in-one rešenja

Jedno centralno rešenje koje pokriva sve vaše poslovne potrebe.
 • End-to-end rešenja
  Key4S ePorezi okuplja kompletan skup funkcionalnosti i alata za daljinsko emitovanje vašeg poslovanja od prvog dana.
 • Jednostavna tačka kontakta
  Radimo kao jedinstvena tačka kontakta za svakodnevna pitanja upravljanja firmama i pitanja vezana za rešenje.
 • Lako. Bez brige.
  Ne morate biti računovođa ili advokat koji vodi kompaniju sa nama. Key4S ePorezi će se pobrinuti za sve papire i dosadnu birokratiju.

Krenimo

Potrebno je 4 jednostavna koraka kako bi se zajednički posao pokrenuo
 1. Registrujte se na ePorezi

  Popunite formu za besplatnu registraciju i vodićemo Vas kroz ceo proces. ePorezi je dizajniran da zadrži korisnike fokusiranim, tako da je sva složenost učinjena jednostavnom, a dosadni administrativni zadaci rešeni u pozadini.
 2. Postanite korisnik ePorezi koncepta

  Key4S GC Tim je pokrenuo izuzetan koncept elektonskog poslovanja pod imenom ePorezi. Registrujte se onlinei kada vam se odobri aplikacija imaćete mogućnost korišćenja ePorezi usluga.
 3. Ugovorićemo uslove korišćenja ePorezi usluga

  Najteže je da se odlučite za uslugu koju ćete koristiti, u čemu će naši eksperti da Vam pomognu. Nakon toga ćemo ugovoriti naše buduće poslovanje u skladu sa vašim propisima.
 4. Započnite online upravljanje poslovanjem kompanije

  "Uzmite stvari u svoje ruke" i učinite vaše poslovanje jednostavnijim. Posvetite se razvoju svog poslovanja, a nama prepustite administraciju i složene procedure.

To je to. Završeno.
Vratite se i uživajte u trenutku.

Obavestićemo Vas kada budete dobili fakturu i kada treba podneti poresku prijavu. To je bila šala! Ne morate da podnesete svoju prijavu, mi to činimo za vas. Potrebno je samo da potvrdite izveštaje koje budemo napravili. Kada budete želeli da proverite podatke o Vašoj kompaniji, prijavite se na servis.